Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
20051
Kod kreskowy
5908445485985

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
25kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Berliner 2000 jest koncentratem do szybkiego przygotowania wysokiej jakości produktów cukierniczych. Jego podstawowym zastosowaniem jest przygotowanie w łatwy i szybki sposób tradycyjnych pączków. Użycie koncentratu Berliner 2000 znacznie skraca proces technologiczny oraz gwarantuje otrzymanie pączków o gładkiej powierzchni, ładnej białej obwódce i dużej objętości. Podczas smażenia wchłaniana jest tylko minimalna ilość tłuszczu, co pozytywnie wpływa na smak pączków, a dla piekarza oznacza dodatkowe oszczędności. Berliner 2000 jest ponadto produktem niezwykle wszechstronnym, gdyż doskonale sprawdza się jako dodatek do drożdżówek, makowców i ciast drożdżowych. Stosowanie Berlinera 2000 gwarantuje otrzymanie wypieku końcowego o wysokiej i stałej jakości. Ciasta przygotowane na bazie koncentratu długo utrzymują świeżość, mają większą objętość oraz apetyczny wygląd i smakowity zapach.

Zalety

- Wszechstronne zastosowanie - koncentrat sprawdza się doskonale do produkcji pączków,jak i drożdżówek, makowców, pieczywa półcukierniczego i ciast drożdżowych

- Długie utrzymywanie świeżości wypieków

- Duża objętość pączków i ciast

- Wspaniały smak

- Krótki proces produkcji

- Duża wydajność - z 2 kg koncentratu otrzymuje się około 360 pączków (o gramaturze 55g)

- Ładna, widoczna biała obwódka pączków

- Gładka i stabilna powierzchnia - pączki nie są pomarszczone

- Minimalne ilości tłuszczu wchłaniane podczas smażenia


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B