Szynka z tłuszczykiem-Szynka wieprzowa, wędzona, parzona.
SKŁADNIKI:
Z 107 g surowca mięsnego otrzymano 100 g wyrobu gotowego.
Mięso wieprzowe z szynki, sól, białko zwierzęce wieprzowe, stabilizatory:
difosforany trifosforany; glukoza, maltodekstryna, przeciwutleniacz: izoaskorbinian
sodu; aromaty, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; substancja
konserwująca: azotyn sodu.
Jakość zgodna z założeniami Zakładowego Systemu HACCP.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna – 578 kJ / 137 kcal; Tłuszcz – 4,6
g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,6 g; Węglowodany – 0,7 g, w tym cukry - <0,5 g;
Białko – 23 g; Sól – 1,7 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Brak składników alergennych.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w temperaturze – od 2 do 10°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770