Kiełbasa wiejska tradycyjna-Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, pieczona w tradycyjnej wędzarni. ·
SKŁADNIKI:
Z 110 g surowca mięsnego otrzymano 100 g wyrobu gotowego.
Mięso wieprzowe, sól, czosnek, przyprawy. Osłonka jadalna – jelito wieprzowe.
Jakość zgodna z założeniami Zakładowego Systemu HACCP
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna – 1025 kJ /247 kcal ; Tłuszcz –
19 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 6,4 g; Węglowodany – 0,5 g, w tym cukry - <0,5 g;
Białko – 19 g; Sól – 1,8 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Brak składników alergennych.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w temperaturze – od 2 do 8°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770