Jak Kurczak w Chrupiącej Panierce The Vegetarian Butcher to wegański, panierowany burger na bazie roślinnej z białkiem sojowym, oddający smak i teksturę mięsa drobiowego. Kusi pysznym smakiem mięsa i niesamowitym aromatem. Jak Kurczak w Chrupiącej Panierce przyciąga i inspiruje wszystkich miłośników klasycznych burgerów. Najlepszy wybór, gdy chcesz zastąpić lub ograniczyć mięso w Twojej kuchni oraz urozmaicić menu o pozycje wegańskie. Roślinne "mięso" w 100% pełne smaku. Jak Kurczaka w Chrupiącej Panierce możesz piec, przygotować we frytkownicy bądź na patelni. Produkt głęboko mrożony.
SKŁADNIKI:
baza roślina (50%) [woda, białko sojowe, gluten pszenny, skrobia ziemniaczana],
mąka pszenna,
woda,
oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy),
błonnik (bambusowy, z łusek psyllium, owsiany),
skrobia (z tapioki, pszenna),
substancja zagęszczająca (metyloceluloza),
sól,
naturalne aromaty,
gluten pszenny,
ekstrakt drożdżowy,
regulator kwasowości (octany potasu),
glukoza,
substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu),
ocet spirytusowy,
cukier,
drożdże,
kwas (kwas cytrynowy),
przyprawy,
ekstrakty z przypraw (zawierają seler),
ekstrakty ziołowe,
zioła,
cebula w proszku,
żelazo,
witamina B12
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1005 kJ,
tłuszcz – 16 g,
w tym kwasy nasycone – 1,1 g,
węglowodany – 13 g,
w tym cukry – 1,3 g,
błonnik – 6,0 g,
białko – 8,8 g,
sól – 1,2 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770