VANDEMOORTELE TORT CZEKOLADOWY GANACHE 12p RTS 1320g/4 - Produkt głęboko mrożony, okrągłe ciasto na bazie ciasta czekoladowego (4%), wypełnione i udekorowane czekoladowym kremem ganache (30%), dekorowane wiórkami czekoladowymi (3,5%) i kakao w proszku (0,3%),porcjowane, gotowe do spożycia po rozmrożeniu.
SKŁADNIKI:
cukier,
oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy),
masa kakaowa,
śmietana (mleko),
jaja,
mąka (pszenna),
woda,
masło(mleko) (4%),
skrobia (pszenna),
kakao niskotłuszczowe w proszku,
jaja w proszku,
tłuszcz kakaowy,
syrop z cukru inwertowanego,
odtłuszczone mleko,
skrobia modyfikowana,
substancja spulchniająca (E341, E450, E500),
emulgator (lecytyny (soja), E472e, E481, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym),
sól,
słodka serwatka w proszku (MLEKO),
laktoproteiny (mleko),
olej maślany (mleko),
stabilizator (E401),
regulator kwasowości (E501i),
naturalny aromat.
Może zawierać: migdały, orzechy laskowe, orzechy pekan , orzechy pistacjowe, orzechy włoskie
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1932 kJ / 464 kcal;
Tłuszcz 32,0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12,0 g,
Węglowodany 37,0 g,
w tym cukry 28,0 g,
Białko 4,4 g,
Błonnik 2,8 g,
Sól 0,43 g,
Wapń 21 mg,
Żelazo 2,7 mg.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Wyjąć ciasto z opakowania. Rozmrażać 4 godzin w lodówce. Po rozmrożeniu przechowywać w temperaturze < 7°C i spożyć w ciągu 72 godzin. NIE ZAMRAŻAĆ POWTÓRNIE.
INFORMACJA ALERGENNA:
Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne. Zboża zawierające gluten a także produkty pochodne, jaja i produkty pochodne, soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne. Może zawierać: migdały, orzechy laskowe, orzechy pekan , orzechy pistacjowe, orzechy
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Produkt przechowywać w temperaturze max. -18°C
BOK 
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia 
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770