VANDE MIX CHLEBÓW ŻYTNICH 475g/28

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
35043
Kod kreskowy
5413476993656

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
op.
Waga
13.3kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Mix chlebów żytnich (4x 475g)


Głęboko mrożone pieczywo żytnie, podpieczone.


Chleb żytni ze słonecznikiem: pieczywo żytnie z dodatkiem ziaren słonecznika.


Chleb żytni z żurawiną: pieczywo żytnie z dodatkiem żurawiny.


Chleb żytni bez drożdży: pieczywo żytnie.


Chleb żytni z dynią : pieczywo żytnie z pestkami dyni.

 


Chleb żytni ze słonecznikiem:

 

SKŁADNIKI:

mąka ŻYTNIA (59,2%),

woda,

słonecznik (6,4%),

pasteryzowany zakwas ŻYTNI (2,3%) [woda, mąka fermentowana ŻYTNIA (30%), sól],

sól,

drożdże,

suchy zakwas PSZENNY,

przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.

 

Chleb żytni z żurawiną:

 

SKŁADNIKI:

mąka ŻYTNIA (59,2%),

woda,

żurawina suszona (6,4%),

pasteryzowany zakwas ŻYTNI (2,3%) [woda, mąka fermentowana ŻYTNIA (30%), sól],

sól,

drożdże,

suchy zakwas PSZENNY,

przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.

 

Chleb żytni bez drożdży:

 

SKŁADNIKI:

mąka ŻYTNIA (61,9%),

woda,

pasteryzowany zakwas ŻYTNI (2,3%) [woda, mąka fermentowana ŻYTNIA (30%), sól],

sól,

suchy zakwas PSZENNY,

przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.

 

Chleb żytni z dynią:

 

SKŁADNIKI:

mąka ŻYTNIA (59,2%),

woda,

pestki dyni (6,4%),

pasteryzowany zakwas ŻYTNI (2,3%) [woda, mąka fermentowana ŻYTNIA (30%), sól],

sól,

drożdże,

suchy zakwas PSZENNY,

przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.

 

Chleb żytni ze słonecznikiem:

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

Wartość energetyczna  1062 kJ/ 251 kcal;

Tłuszcz 3,6 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  <0,1 g,

Węglowodany  48 g,

w tym cukry  <0,5 g,

Białko  5,4 g,

Błonnik 2,6 g,

Sól  1,3 g

 

Chleb żytni z żurawiną:

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

Wartość energetyczna  1002 kJ/ 236 kcal;

Tłuszcz 52 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  <0,1 g,

Węglowodany  52 g,

w tym cukry  4,7 g,

Białko  4 g,

Błonnik 2,6 g,

Sól  1,3 g

 

Chleb żytni bez drożdży:

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

Wartość energetyczna  949 kJ/ 224 kcal;

Tłuszcz 0,7 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  <0,1 g,

Węglowodany  49 g,

w tym cukry  <0,5 g,

Białko  4 g,

Błonnik 2,6 g,

Sól  1,5 g

 

Chleb żytni z dynią:

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

Wartość energetyczna  1071 kJ/ 254 kcal;

Tłuszcz 3,7 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  0,6 g,

Węglowodany  48 g,

w tym cukry  <0,5 g,

Białko  5,6 g,

Błonnik 2,9 g,

Sól  1,3 g


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Czas rozmrażania 150-180 min

Czas wypieku (piec konwekcyjny) 20 min

Temperatura wypieku (piec konwekcyjny) 180-200°C

 

INFORMACJA ALERGENNA

Zboża zawierające gluten i produkty pochodne

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

-18°C


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B