Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
34321
Kod kreskowy
13461180602080

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
op.
Waga
4.17kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

VANDEMOORTELE CROISSANT DE LUXE

Croissant rogalik maślany Bake’Up® De Luxe 25,5% masła to wyjątkowo smaczny produkt, uwielbiany na całym świcie i pokochany także w naszym kraju. Dzięki wysokiej,
bo aż 25,5% zawartości masła, jego smak jest tak kremowy i jednocześnie wyrazisty, a każdy kęs dosłownie rozpływa się w ustach. Rogalik maślany Bake’Up® de Luxe po wypieczeniu zyskuje niezwykle chrupiącą złocistą skórkę, w środku zaś skrywa delikatne i miękkie ciasto maślane. Croissant rogalik maślany Bake’Up® De Luxe 25,5%, jak wszystki wyroby Bake’Up® jest produktem surowym, jednak nie wymaga wcześniejszego garowania - wyrasta i wypieka się jednocześnie. Dzięki temu, że jest surowy, a nie wygarowany, zajmuje o 60% mniej miejsca niż produkty wygarowane!

  • Rogalik maślany o złocistej skórce i miękkim wnętrzu – pokochasz go od pierwszego kęsa!

 

SKŁADNIKI:

mąka (pszenna, słodowa pszenna, zarodki pszenne stabilizowane),

masło (mleko) (25,5%),

woda,

cukier,

gluten pszenny,

drożdże,

sól,

półtłuste mleko,

żółtko jaja,

acerola w proszku,

maltodekstryna,

barwnik (E160a(iii)),

enzymy

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

wartość energetyczna – 1534 kJ/ 367 kcal,

tłuszcz – 22 g,

w tym kwasy nasycone – 14 g,          

węglowodany – 34 g,

w tym cukry – 4,7 g,

błonnik – 1,5 g,

białko – 8,1 g,

sól – 0,86 g

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA 1 SZTUKA (40 g) :

wartość energetyczna – 614 kJ/ 147 kcal,

tłuszcz – 8,7 g,

w tym kwasy nasycone – 5,7 g,         

węglowodany – 14 g,

w tym cukry – 1,9 g,

błonnik – < 0,5 g,

białko – 3,3 g,

sól – 0,35 g



Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
;
© SolEx B2B