VANDEMOORTELE CROISSANT DE LUXE
Croissant rogalik maślany Bake’Up® De Luxe 25,5% masła to wyjątkowo smaczny produkt, uwielbiany na całym świcie i pokochany także w naszym kraju. Dzięki wysokiej,
bo aż 25,5% zawartości masła, jego smak jest tak kremowy i jednocześnie wyrazisty, a każdy kęs dosłownie rozpływa się w ustach. Rogalik maślany Bake’Up® de Luxe po wypieczeniu zyskuje niezwykle chrupiącą złocistą skórkę, w środku zaś skrywa delikatne i miękkie ciasto maślane. Croissant rogalik maślany Bake’Up® De Luxe 25,5%, jak wszystki wyroby Bake’Up® jest produktem surowym, jednak nie wymaga wcześniejszego garowania - wyrasta i wypieka się jednocześnie. Dzięki temu, że jest surowy, a nie wygarowany, zajmuje o 60% mniej miejsca niż produkty wygarowane!
Rogalik maślany o złocistej skórce i miękkim wnętrzu – pokochasz go od pierwszego kęsa!
SKŁADNIKI:
mąka (pszenna, słodowa pszenna, zarodki pszenne stabilizowane),
masło (mleko) (25,5%),
woda,
cukier,
gluten pszenny,
drożdże,
sól,
półtłuste mleko,
żółtko jaja,
acerola w proszku,
maltodekstryna,
barwnik (E160a(iii)),
enzymy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1534 kJ/ 367 kcal,
tłuszcz – 22 g,
w tym kwasy nasycone – 14 g,
węglowodany – 34 g,
w tym cukry – 4,7 g,
błonnik – 1,5 g,
białko – 8,1 g,
sól – 0,86 g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA 1 SZTUKA (40 g) :
wartość energetyczna – 614 kJ/ 147 kcal,
tłuszcz – 8,7 g,
w tym kwasy nasycone – 5,7 g,
węglowodany – 14 g,
w tym cukry – 1,9 g,
błonnik – < 0,5 g,
białko – 3,3 g,
sól – 0,35 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770