VANDE CIASTO SZARLOTKA WIEDEŃSKA 12p 1800g/3

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
33279
Kod kreskowy
5413476988010

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
op.
Waga
5.4kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

VANDEMOORTELE SZARLOTKA WIEDEŃSKA

Słodka i aromatyczna szarlotka to klasyk, którego nie może zabraknąć na żadnym spotkaniu towarzyskim. Nasza pachnąca jabłkami i cynamonem szarlotka na spodzie z ciasta wiedeńskiego została przygotowana w oparciu o naturalne składniki, soczyste owoce oraz klasyczne i sprawdzone receptury. Nadzienie z jabłek stanowi aż 54% całego wypieku. Słodkie, delikatne, kruche, ucierane ciasto wiedeńskie doskonale współgra z kwaskowatym smakiem owoców oraz korzenną nutą cynamonu. Szarlotka z ciasta wiedeńskiego o średnicy 26 cm oferowana jest w formie głęboko mrożonej. Przed podaniem wystarczy ją jedynie odmrozić przez 8 godzin w temperaturze pokojowej. Ciasto można serwować zarówno na zimno, jak i na ciepło. Doskonale smakuje po włożeniu na chwilę do rozgrzanego piekarnika. Tak przygotowaną szarlotkę można podawać w towarzystwie waniliowych lub bakaliowych lodów. Smak i aromat podpieczonych jabłek, maślanego ciasta oraz rozgrzewającego cynamonu wprawia w błogi nastrój niezależnie od okoliczności. Z jednego kawałka ciasta otrzymujemy 12 porcji, które zaspokoją nawet największych łasuchów!

  • Szarlotka wiedeńska – klasyk nad klasyki

SKŁADNIKI:

jabłka (52%),

mąka (pszenna),

cukier,

oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy, shea),

woda,

białko jaj,

skrobia modyfikowana,

dekstroza,

syrop glukozowy,

jaja,

cynamon (0,2%),

skrobia (pszenna),

substancja spulchniająca (E500, E450),

sól,

cukier inwertowany,

słodka serwatka w proszku (mleko),

pełnotłuste mleko w proszku,

emulgator (E471, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym),

substancja zagęszczająca (guma ksantanowa, mączka chleba świętojańskiego),

naturalny aromat

 

Może zawierać: soję, migdały, orzechy laskowe, orzeszki pekan, orzechy pistacjowe, orzechy włoskie.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

wartość energetyczna – 982 kJ/ 234 kcal,

tłuszcz – 8,7 g,

w tym kwasy nasycone – 3,8 g,         

węglowodany – 36 g,

w tym cukry – 19 g,

błonnik – 1,5 g,

białko – 2,3 g,

sól – 0,3 g

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA 1 SZTUKA (150 g) :

wartość energetyczna – 1473 kJ/ 351 kcal,

tłuszcz – 13 g,

w tym kwasy nasycone – 5,7 g,         

węglowodany – 54 g,

w tym cukry – 29 g,

błonnik – 2,2 g,

białko – 3,5 g,

sól – 0,45 g

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B