Sernik z jagodami. Głęboko mrożone, okrągłe ciasto na drożdżowym
spodzie, sernik z nadzieniem z sera śmietankowego
(24,5%), udekorowane jagodami (6%), gotowy do podania
po rozmrożeniu.
SKŁADNIKI:
serek śmietankowy (MLEKO) (24,5%),
cukier,
woda,
mąka (PSZENNA),
oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy, kokosowy, słonecznikowy),
JAJA,
jagody,
śmietana (MLEKO),
skrobia modyfikowana,
słodka serwatka w proszku (MLEKO),
drożdże,
białko JAJ,
syrop glukozowy,
skrobia (PSZENNA),
naturalny aromat,
odtłuszczone MLEKO,
ser śmietankowy w proszku (MLEKO),
dekstroza,
sól,
odtłuszczone MLEKO w proszku,
substancja spulchniająca (E500, E450),
stabiliser (E401),
pełnotłuste MLEKO w proszku,
laktoza (MLEKO),
emulgator (E471, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym),
substancja żelująca (pektyny),
regulator kwasowości (kwas cytrynowy, E331),
laktoproteiny (MLEKO),
substancja zagęszczająca (guma ksantanowa).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1083 kJ/ 259 kcal;
Tłuszcz 12 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,2 g,
Węglowodany 31 g,
w tym cukry 19 g,
Białko 5,5 g,
Błonnik <0,5 g,
Sól 0,25 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Należy wyjąć produkt z opakowania. Rozmrażać przez 11 godzin w lodówce. Po rozmrożeniu spożyć w ciągu 4 dni. NIE ZAMRAŻAĆ POWTÓRNIE PO ROZMROŻENIU.
INFORMACJA ALERGENNA
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), jaja i produkty pochodne, zboża zawierające gluten a także produkty pochodne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
-18°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770