VANDEMOORTELE Ciasto Sernik 12p - Wypieczone okrągłe ciasto serowe produkowane z twarogu półtłustego. Produkt głęboko mrożony.
SKŁADNIKI:
Masa twarogowa (88%): (twaróg mielony (51,7%: MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka,skrobia modyfikowana, białko JAJA w proszku, substancja konserwująca: sorbinian potasu),
białko JAJA,
żółtko JAJA,
cukier,
krem budyniowy o smaku waniliowym: (cukier, skrobia modyfikowana, MLEKO pełne w proszku, serwatka w proszku (MLEKO), substancje żelujące: difosforan, kwas siarkowy, kwas fosforowy, substancja zagęszczająca: alganian sodu, sól, aromaty, barwniki:ryboflawina, beta karoten.)
Biszkopt: mieszanka do wyrobów biszkoptowych: (mąka PSZENNA, cukier, MLEKO w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (MLEKO), skrobia PSZENNA, emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych i estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, substancja spulchniająca: pirofosforan sodu i wodorowęglan sodu, sól, skrobia kukurydziana, syrop glukozowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, barwnik: ryboflawina.),
JAJA,
woda.
Dekoracja: (puder dekoracyjny: glukoza, skrobia PSZENNA, olej rzepakowy częściowo
utwardzony, substancja przeciwzbrylająca: (węglan wapnia),
tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony,
aromat.
Może zawierać: : Soję
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 942 kJ / 224 kcal
tłuszcz – 8,0 g,
w tym kwasy nasycone – 3,7 g,
węglowodany – 27,0 g,
w tym cukry – 21,0 g,
białko – 11,0 g,
sól – 0,5 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770