VANDE CIASTO JABŁECZNIK Z KARMELEM - Jedyny taki jabłecznik z kremem budyniowym i słodkim karmelem. Połączenie smaku soczystych jabłek z delikatnym i puszystym kremem budyniowym, wybitnie słodkim karmelem i oczywiście niezastąpioną kruszonka, to fenomenalna kompozycja, która gwarantuje prawdziwe doznania dla zmysłów.
SKŁADNIKI:
Jabłka 35%,
mąka pszenna,
cukier, ,
woda,
oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy),,
masło 3%,
zmodyfikowana skrobia,
syrop glukozowy,
słodzone mleko skondensowane,
proszek serwatkowy (mleko),
syrop cukru inwertowanego,
jajko,
białko jajka,
proszek śmietanowy,
mleko odtłuszczone w proszku,,
mleko półtłuste w proszku,,
emulgator (E471, lecytyny),
naturalny aromat,
środek spulchniający (E450, E500),
koncentrat soku cytrynowego,
sól,
cukier inwertowany,
ekstrakt z marchwi,
skrobia (pszenna),
środek zagęszczający (guma trzcinowe, guma ksantanowa).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1066 kJ / 254 kcal;
Tłuszcz 9,9 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,0 g,
Węglowodany 38,0 g,
w tym cukry 22,0 g,
Białko 2,5 g,
Błonnik 1,0 g,
Sól 0,13 g,
Witamina B12 0,04 μg,
Magnez 0,014 mg,
Cynk 0,04 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Należy wyjąć produkt z opakowania. Rozmrażać przez 9 godzin w lodówce. Po rozmrożeniu spożyć w ciągu 4 dni. NIE ZAMRAŻAĆ POWTÓRNIE PO ROZMROŻENIU.
INFORMACJA ALERGENNA:
Zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Warunki przechowywania max. -18°C
BOK 
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia 
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770