SKŁADNIKI:
mąka (PSZENNA),
woda,
cukier,
drożdże,
oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy),
sól,
drożdże inaktywowane,
środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1195 kJ / 283 kcal;
Tłuszcz 4,4 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3 g,
Węglowodany 52 g,
w tym cukry 4,7 g,
Białko 7,5 g,
Błonnik 1,7 g,
Sól 1,1 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Produkt rozmrażać w zamkniętym opakowaniu przez około 50- 60 minut w temperaturze pokojowej.
Powyższa instrukcja ma charakter ogólnej rekomendacji, parametry wypieku zależą od rodzaju posiadanego urządzenia.
NIE ZAMRAŻAĆ POWTÓRNIE PO ROZMROŻENIU.
INFORMACJA ALERGENNA
Zboża zawierające gluten a także produkty pochodne
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
max. -18°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770