Ser camembert na grilla z sosem mango
SKŁADNIKI:
Ser pleśniowy:
mleko pasteryzowane,
sól,
kultury mleczarskie,
podpuszczka mikrobiologiczna,
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Sos mango:
pulpa z mango45%,
woda, cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, sól,
przyprawy, papryka czerwona suszona,
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
substancja konserwująca (sorbinian potasu),
stabilizator (guma ksantanowa),
barwnik (kurkumina)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Ser pleśniowy:
wartość energetyczna - 288 kcal,
tłuszcz - 24 g,
w tym kwasy nasycone – 17 g,
węglowodany – <0,5 g,
w tym cukry – <0,5 g,
białko - 18 g,
sól - 1,7 g
Sos mango:
wartość energetyczna - 148 kcal,
tłuszcz - <0,5 g,
w tym kwasy nasycone – 0 g,
węglowodany – 37 g,
w tym cukry – 30 g,
białko - <0,5 g,
sól - 1,3 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770