Camembert z grzybami - ser dojrzewający pleśniowy
Produkt bezlaktozowy - w wyniku prowadzonej technologii, zawarta w mleku laktoza ulega rozkładowi do cukrów prostych. Produkt ntauralnie bezglutenowy - jak większość produktów mlecznych.
SKŁADNIKI:
mleko pasteryzowane,
sól,
borowik i maślak (łączna zawartość 0,9%)
aromat,
kultury mleczarskie,
podpuszczka mikrobiologiczna,
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1476 kJ/ 356 kcal,
tłuszcz - 31 g,
w tym kwasy nasycone - 22 g,
węglowodany – 1,3 g,
w tym cukry – <0,01 g,
białko - 18 g,
sól - 1,7 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770