Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
28785
Kod kreskowy
5900857010922

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.18kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

RUBIN dojrzewał 3 miesiące.

Receptura i technologia wytwarzania sera Rubin została w całości opracowana w 2009 roku przez radzyńskich serowarów. Komponowane w Radzyniu Podlaskim szczepionki smakowe sprawiają, że jest najbardziej oryginalną propozycją Skarbów Serowara, w której gustują zarówno początkujący, jak i wyrobieni smakosze. Ser ten dojrzewa minimum 3 miesiące. Rubin to klasyczny przykład sera, którego zapach prowadzi nas inną drogą niż właściwy smak w ustach. Posmaki Rubina są wyraźnie maślane aromat i zapach przywołują farmerską nutę na wzór serów francuskich.

cechy: aromatyczny zapach z nutą farmerską, delikatny

wina: różowe, czerwone półwytrawne

zastosowanie: deska serów, dania zapiekane, sałatki


SKŁADNIKI:

mleko znormalizowane, pasteryzowane

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

wartość energetyczna – 1517 kJ/ 365 kcal,

tłuszcz – 28 g,

w tym kwasy nasycone – 19 g,          

węglowodany – 1,3 g,

w tym cukry – 0 g,

białko – 27 g,

sól – 1,5 g


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B