SER FETA –Ser podpuszczkowy, dojrzewający w solance
SKŁADNIKI:
Mleko owcze 70%,
Mleko kozie 30%,
Sól,
Bakterie fermentacji mlekowej,
Podpuszczka..
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Produkt przygotowany do bezpośredniego spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1189kJ/ 287 kcal;
Tłuszcz 24 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g,
Węglowodany 0,2 g,
w tym cukry 0,2 g,
Białko 18g,
Błonnik 0,0 g,
Sól 2,40 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Mleko łącznie z laktozą
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W temperaturze: 2-8°C
Po otwarciu spożyć ciągu 4 dni
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770