Fasolka po bretońsku z kiełbasą
SKŁADNIKI:
woda,
fasola biała namoczona 27 %,
kiełbasa 9 % (mięso wieprzowe 50 %, woda, skórki wieprzowe 11 %, mąka ziemniaczana, sól, glukoza, maltodekstryna, białko sojowe, błonnik sojowy, stabilizatory: difosforany, trifosforany, polifosforany; substancja konserwująca: azotyn sodu, aromat, przyprawy),
koncentrat pomidorowy 3,6 %,
mąka pszenna,
mieszanka przyprawowo-smakowa (cukier, przyprawy, sól, warzywa suszone w tym seler, aromaty, glukoza),
tłuszcz wieprzowy,
skrobia kukurydziana modyfikowana
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 348 kJ / 83 kcal
tłuszcz – 3,2 g,
w tym kwasy nasycone – 1,4 g,
węglowodany – 7,4 g,
w tym cukry – 2,0 g,
błonnik – 4,2 g
białko – 4,1 g,
sól – 0,85 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770