RAMA ŚMIETANA DO GOTOWANIA BEZ LAKTOZY 15%
Rama Professional bez laktozy 15% oferuje bogaty kremowy smak i niezawodną konsystencję, nawet po schłodzeniu i ponownym podgrzaniu. Pomaga zaoszczędzić czas i pieniądze.
Alternatywna dla śmietany do gotowania na bazie mieszanki olejów roślinnych i nabiału. Poziom tłuszczu 15%.
SKŁADNIKI:
woda,
maślanka 24%,
oleje roślinne 14,3% (rzepakowy, palmowy),
stabilizatory (modyfikowana skrobia z tapioki, metyloceluloza, guma guar),
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych),
regulator kwasowości (cytrynian sodu, kwas cytrynowy),
enzym laktazy,
aromat
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 621 kJ/ 148 kcal,
tłuszcz – 15 g,
w tym kwasy nasycone – 5 g,
węglowodany – 2,5 g,
w tym cukry – 1,2 g,
białko – 0,8 g,
sól – 0,24 mg
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770