Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
18991
Kod kreskowy
4902663007500

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
1kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Miso to tradycyjna japońska gęsta pasta wyprodukowana ze sfermentowanej soi i ryżu z dodatkiem soli i drożdży fermentacyjnych (Aspergillus oryzae). Najbardziej tradycyjna odmiana sporządzana jest z soi. Na bazie miso Japończycy przygotowują praktycznie większość codziennych posiłków.

 

SKŁADNIKI:

woda,

soja,

ryż,

sól

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

wartość energetyczna – 816 kJ/ 195 kcal,

tłuszcz – 6,1 g,

w tym kwasy nasycone – 1 g, 

węglowodany – 23,9 g,

w tym cukry – 6,7 g,

białko – 11,2 g,

błonnik – 0 g,

sól – 12 g

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B