Q OCET RYŻOWY 20L

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
23303
Kod kreskowy
05060050030384

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
20kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Ocet ryżowo-zbożowy Suehiro to podstawowy składnik zaprawy używanej przy wyrabianiu sushi. Świetnie łączy się z ryżem nadając mu charakterystycznego dla tej potrawy smaku i aromatu. Jest octem używanym w restauracjach i sushi barach na całym świecie.

 

SKŁADNIKI:

ocet wyprodukowany z alkoholu (pszenica, pulpa ryżowa po produkcji sake, ryż, ekstrakt z kukurydzy gmo),

sól

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B