Corregio ser tarty ma postać drobnych wiórków. Twardy, dojrzewający ser o charakterystycznym słodkawym i orzechowym smaku sprawdzi się jako aromatyczny dodatek do spaghetti i sałatek
SKŁADNIKI:
mleko,
sól,
stabilizator chlorek wapnia,
podpuszczka,
bakterie fermentacji mlekowej,
substancja konserwująca lizozym (z białka jaj)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1483 kJ/ 356 kcal,
tłuszcz - 36,0 g,
w tym kwasy nasycone - 17,0 g,
węglowodany - 0,0 g,
w tym cukry - 0,0 g,
błonnik - 0,0 g,
białko - 32,0 g,
sól - 2,0 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770