PERINO TORTELLINI Z RICOTTĄ I SZPINAKIEM 3kg
SKŁADNIKI:
Ciasto:
semolina z pszenicy durum,
pasteryzowana masa jajowa (20%),
woda.
Farsz:
ricotta (63%) (serwatka z mleka krowiego, mleko krowie, sól,
regulator kwasowości: kwas mlekowy),
szpinak (19 %),
bułka tarta (mąka pszenna, drożdże piwowarskie, sól),
sól
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 980 kJ / 237 kcal;
Tłuszcz 4,1 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g,
Węglowodany 39,0 g,
w tym cukry 1,9 g,
Białko 11,0 g,
Sól 0,7 g,
INFORMACJA ALERGENNA:
Pszenica, mleko, masa jajowa,
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Produkt przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C.
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770