PERINO Quadroni z indykiem i szpinakiem
SKŁADNIKI:
semolina z PSZENICY twardej,
mięso z indyka (17%),
SER ricotta: [serwatka z MLEKA, ŚMIETANKA, sól],
szpinak (9%),
woda,
masa JAJOWA pasteryzowana,
bułka tarta: [mąka PSZENNA, sól, drożdże],
SER mascarpone: [ŚMIETANKA pasteryzowana ],
marchew,
cebula,
SELER naciowy,
wino białe,
SER twardy [ MLEKO, sól, podpuszczka zwierżęca, zwiera lizoym z JAJ],
olej rzepakowy,
sól,
przyprawy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 945 kJ / 225 kcal
tłuszcz – 7,1 g,
w tym kwasy nasycone – 3,5 g,
węglowodany – 29,0 g,
w tym cukry – 1,3 g,
białko – 11,0 g,
sól – 0,99 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770