Lasagne z miesem wieprzowo-wołowym.
SKŁADNIKI:
Sos beszamelowy (mleko, mąka pszenna, masło, przyprawy, sól)
pomidory (pomidory,sok pomidorowy),
płaty lasagne (semolina z pszenicy durum, mąka pszenna, woda, masa jajowa pasteryzowana),
mięso wieprzowe (10%),
mięso wołowe (7%),
marchew,
seler naciowy,
cebula,
ser Grana padano DOP (mleko, sól, podpuszczka zwierzęca, zawiera lizozym z jaj),
sól,
koncentrat pomidorowy,
olej rzepakowy,
przyprawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 571 kJ / 136 kcal;
Tłuszcz 5,5 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,8 g,
Węglowodany 14 g,
w tym cukry 2,4 g,
Białko 7,6 g,
Sól 0,87 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Piec w piekarniku w temperaturze 1500 C w czasie 1h 40 min bez termoobiegu.
INFORMACJA ALERGENNA
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, seler,
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Nie wyższa niż -18°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770