PERINO LASAGNE PŁATY PODGOTOWANE
Każdy Włoch doskonale wie, że sekretem smaku i wyglądu lasagne jest perfekcyjne ciasto makaronowe. Struktura, kolor i smak to zasługa używanej do ich produkcji semoliny durum. Podgotowane, pojedynczo rozdzielone i zamrożone płaty lasagne są łatwe i szybkie do użycia. Wystarczy je warstwowo przełożyć farszem, zalać sosem i włożyć do pieca, by po chwili serować doskonałe w smaku u formie danie.
Produkt głęboko mrożony.
SKŁADNIKI:
semolina z pszenicy twardej,
mąka pszenna,
pasteryzowana masa jajowa,
woda
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 887 kJ/ 209 kcal,
tłuszcz – 2,3 g,
w tym kwasy nasycone – 0,6 g,
węglowodany – 38 g,
w tym cukry – <0,5 g,
białko – 9,2 g,
sól – 0,07 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770