PERINO CANNELLONI Z RICOTTĄ I SZPINAKIEM
Cannelloni to dopracowane w każdym detalu, kompletne danie. Wystarczy zamrożoną porcję przełożyć do formy, dodać sos i włożyć do nagrzanego piekarnika, by po chwili rozmarować się we włoskim klasyku. Buon appetito!
SKŁADNIKI:
ser risotta 47% (serwatka z mleka, śmietanka, sól),
semolina z pszenicy twardej,
szpinak 7%,
woda,
masa jajowa pasteryzowana,
ser Grana Padano DOP (mleko, sól, zawiera lizozym z jaj),
bułka tarta (mąka pszenna, sól, drożdże),
sól,
przyprawy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 831 kJ/ 197 kcal,
tłuszcz – 6,4 g,
w tym kwasy nasycone – 4,9 g,
węglowodany – 25 g,
w tym cukry – 2,2 g,
białko – 9,9 g,
sól – 0,84 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770