PERINO CANNELLONI Z MIĘSEM WOŁOWO-WIEPRZOWYM
Cannelloni to dopracowane w każdym detalu, kompletne danie. Wystarczy zamrożoną porcję przełożyć do formy, dodać sos i włożyć do nagrzanego piekarnika, by po chwili rozmarować się we włoskim klasyku. Buon appetito!
SKŁADNIKI:
semolina z pszenicy twardej,
warzywa (cebula, seler naciowy, marchew),
ser risotta (serwatka z mleka, śmietanka, sól),
mięso wieprzowe 9%,
mięso wołowe 9%,
woda,
masa jajowa pasteryzowana,
bułka tarta (mąka pszenna, sól, drożdże),
koncentrat pomidorowy,
sól,
płatki ziemniaczane,
olej rzepakowy,
przyprawy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 639 kJ/ 151 kcal,
tłuszcz – 2,9 g,
w tym kwasy nasycone – 1,3 g,
węglowodany – 24 g,
w tym cukry – 0,75 g,
białko – 7,2 g,
sól – 0,5 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770