BALERON VAC-baleron wieprzowy z dodatkiem wody, wędzony, parzony.
SKŁADNIKI:
Składniki: karkówka wieprzowa - 66,7%, woda, białko sojowe, sól, stabilizatory: e451, e452; regulator kwasowości e262, substancja zagęszczająca e407, cukier, glukoza, przeciwutleniacz e316, skrobia ziemniaczana, białko wieprzowe, maltodekstryny, hydrolizat białka sojowego, wzmacniacz smaku e621, hemoglobina wieprzowa, przyprawy, aromaty (zawierają soję), aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca e250.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość odżywcza produktu w 100 g: wartość energetyczna 661 kj/ 159 kcal, tłuszcz 10 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,7 g, węglowodany 2,2 g, w tym cukry 0,6 g, białko 15 g, sól 1,9 g.jąca e250
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Może zawierać: mleko łącznie z laktozą, zboża zawierające gluten, gorczycę, jaja, seler.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w warunkach chłodniczych .
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770