Kiełbasa morlińska map Morliny
SKŁADNIKI:
Mięso wieprzowe (67%), woda, tłuszcz wieprzowy,
skrobia ziemniaczana, błonnik pszenny bezglutenowy, sól,
stabilizator: E451, białko wieprzowe kolagenowe, substancja
zagęszczająca: E407, glukoza, przeciwutleniacze: E301, E315;
ekstrakty przypraw, wzmacniacze smaku: E621, E631;
przyprawy, aromat, aromat dymu wędzarniczego,
maltodekstryna, substancja konserwująca: E250. Produkt
w jelicie wieprzowym.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1237 kJ/ 299 kcal,
Tłuszcz - 27,0 g,
w tym kwasy nasycone - 11,0 g,
Węglowodany - 3,0 g,
w tym cukry - 1,2 g,
Błonnik - 0 g,
Białko - 11,0 g
Sól - 2,3 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Błonnik pszenny bezglutenowy. Produkt może zawierać: soję, seler, gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
PRZECHOWYWAĆ W TEMPERATURZE: +0 ºC - +6 ºC
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770