MONINI OCET BALSAMICZNY Z MODENY 500ml (6)

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
11326
Kod kreskowy
80357711

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.5kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Ocet balsamiczny z Modeny to tradycyjna przyprawa kuchni włoskiej, otrzymywana z moszczu winogronowego poddanego procesowi fermentacji. Ocet balsamiczny z Modeny (wł. aceto balsamico di Modena) wykorzystywany jest w najróżniejszych daniach kuchni włoskiej, także w deserach, szczególnie tych na bazie owoców. Charakteryzuje się głęboką, ciemną barwą i słodko – kwaskowym smakiem.

SKŁADNIKI:

ocet winny,

zagęszczony moszcz winogronowy,

gotowany moszcz winogronowy (wyprodukowany z zatwierdzonych winogron z regionu Emilia Romagna)

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B