Widok zielonych pól bujnej trzciny cukrowej kołyszących się pod wpływem bryzy na dalekich Karaibach, to wizja raju. Cukier trzcinowy pochodzi z trzciny cukrowej zbieranej w gorącym blasku słońca. MONIN z dumą oferuje syrop cukru trzcinowego, pierwszorzędny syrop wytwarzany z czystego cukru trzcinowego i filtrowanej wody. Syrop ten stanowi doskonały substytut zwykłego cukru i natychmiast rozpuszcza się zarówno w napojach gorących, jak również zimnych. Jest bardzo wszechstronny i można go stosować w napojach bezalkoholowych oraz koktajlach. Jego mocny aromat jest ekonomiczny i smaczny.
BARWA: Krystaliczna
SMAK: Słodki smak sproszkowanego cukru, bezwonny
ZASTOSOWANIA: Herbaty, smoothies, koktajle, poncze owocowe
SKŁADNIKI:
cukier trzcinowy,
woda
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1432 kJ/ 343 kcal,
tłuszcz – 0 g,
w tym kwasy nasycone – 0 g,
węglowodany – 85,6 g,
w tym cukry – 85,6 g,
błonnik – 0 g,
białko – 0 g,
sód – 0,52 g,
sól – 0,00 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770