Doskonały ser żółty typu holenderskiego, ceniony za swój łagodny i wytrawny smak. Wyprodukowany z najlepszego mleka od krów wypasanych w najczystszych regionach Polski. Uniwersalny w zastosowaniu: świetnie sprawdza się na kanapce, w zapiekankach i jako przekąska koktajlowa na deskę serów.
SKŁADNIKI:
mleko,
sól,
kultury bakterii mlecznych,
stabilizator: chlorek wapnia,
barwnik: annato,
skrobia kukurydziana – zapobiega zbrylaniu się rozdrobnionego sera
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1441 kJ / 347 kcal,
tłuszcz – 27 g,
w tym kwasy nasycone – 17 g,
węglowodany – 0 g,
w tym cukry – 0 g,
białko – 26 g,
sól – 1,3 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770