Poddany procesowi homogenizacji i repasteryzacji. Schłodzony i zaszczepiony kulturami bakterii mlekowych. Po uzyskaniu odpowiedniego PH produkt jest mieszany, chłodzony, dodawany wsad warzywny pakowany.
SKŁADNIKI:
mleko,
burak ćwikłowy 10 %,
ogórek 2,4 %,
sól,
szczypior,
koper,
czosnek,
koncentrat soku z buraka ćwikłowego,
zagęszczony sok cytrynowy,
pieprz zielony,
aromat,
ocet winny,
żywe kultury bakterii mlekowych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 228 kJ/ 54 kcal;
Tłuszcz 1,7 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,2 g,
Węglowodany 6,2 g,
w tym cukry 5,8 g,
Białko 3,5 g,
Sól 0,5 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
od +1°C do +8°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770