Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
16589
Kod kreskowy
5900512500157

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.15kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Ser CHEDDAR należy do grupy serów dojrzewających typu twardego, produkowany jest z mleka pasteryzowanego. Charakteryzuje się zwięzłym, zwartym, plastycznym i jednolitym miąższem w całej masie, o konsystencji jakby woskowej, posiada smak i zapach czysty, kwaśny, ostry. Jest bogatym źródłem wapnia, który m.in. przyczynia się prawidłowego metabolizmu energetycznego, i białka, które pomaga w utrzymaniu zdrowych kości i masy mięśniowej. Doskonały na wykwintną deskę serów, jako samodzielna przekąska czy składnik przystawek i potraw. Ser Cheddar dostępny jest w wygodnej formie: plastrów w opakowaniu typu otwórz – zamknij w nawiązującej do polskich tradycji szacie graficznej.

SKŁADNIKI:

mleko,

sól,

kultury bakterii,

barwnik: karoteny

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

 

wartość energetyczna – 1572 kJ / 379 kcal,

tłuszcz – 31 g,

w tym kwasy nasycone – 20 g,          

węglowodany – 0 g,

w tym cukry –0 g,       

białko – 25 g,

sól – 1,7 g


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B