Kasza bulgur z vermicelli to oryginalne połączenie dwóch składników, które produkowane są z twardej pszenicy durum. Zarówno makaron jak i bulgur są bardzo popularne w krajach Bliskiego Wschodu. Bulgur z vermicelli jest składnikiem wielu orientalnych dań to podstawowy składnik bardzo popularnej w Turcji sałatki Tabbouleh. Mieszankę można wykorzystać do przygotowania przekąsek, deserów, faszerowanych warzyw, głównych dań obiadowych – doskonale smakuje jako dodatek do ryby lub mięsa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1253 kJ / 296 kcal,
tłuszcz – 1,8 g,
węglowodany – 53 g,
w tym cukry – 0 g,
białko – 13 g,
błonnik – 8 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770