Mazurski specjał – pyszny tradycyjny twaróg wyrabiany z najlepszego mleka od krów wypasanych na czystych łąkach Warmii i Mazur. Wyłącznie naturalne składniki. Źródło łatwo przyswajalnego wapnia i białka. Niezastąpiony na polskim stole i w kuchni. Podany w funkcjonalnym opakowaniu, które gwarantuje świeżość i wygodne przechowywanie.
SKŁADNIKI:
mleko,
kultury bakterii mlekowych
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 483 kJ / 115 kcal,
tłuszcz – 4 g,
w tym kwasy nasycone – 3 g,
węglowodany – 3,7 g,
w tym cukry – 3,7 g,
białko – 16 g,
sól – 0,10 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770