Serek homogenizowany waniliowy bez laktozy to intensywnie smaczna pożywna i bezpieczna przekąska dla osób nietolerujących laktozy. Serek zawiera komplet białek mleka, bez dodatku syropu glukozowo-fruktozowego oraz barwników.
Jak wszystkie nasze wyroby serek jest produkowany z mleka regionalnego z dominującą przewagą gospodarstw tradycyjne wypasających krowy na łąkach.
SKŁADNIKI:
mleko pasteryzowane,
wsad waniliowy (cukier, substancja zagęszczająca: pektyna cytrusowa, aromat naturalny waniliowy),
enzym: laktaza,
bakterie fermentacji mlekowej
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 630 kJ/ 150 kcal,
tłuszcz – 7,2 g,
w tym kwasy nasycone – 4,9 g,
węglowodany – 14 g,
w tym cukry – 14 g,
białko – 7,4 g,
sól – 0,05 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770