Naturalny aksamitnie kremowy jogurt o zbilansowanych proporcjach wartości odżywczych - jak w naturalnym pełnym mleku. Dedykujemy go szczególnie osobom na diecie pełnowartościowej, z nietolerancją laktozy.
Jak wszystkie nasze wyroby jest produkowany z mleka regionalnego. Tutejsze gospodarstwa mleczne w większości tradycyjnie wypasają krowy na łąkach.
SKŁADNIKI:
mleko pasteryzowane,
enzym: laktaza,
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 476 kJ/ 114 kcal,
tłuszcz – 7,8 g,
w tym kwasy nasycone – 5,3 g,
węglowodany – 3,4 g,
w tym cukry – 3,4 g,
białko – 7,6 g,
sól – 0,10 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770