Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
18189
Kod kreskowy
5904467711132

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
szt.
Waga
5kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Produkowany według tradycyjnej receptury z zagęszczonego mleka jest więcej niż fermentowanym napojem mlecznym. Konsystencja „do krojenia”, przypominająca serek, pełny, a jednocześnie rześki, lekko kwaskowaty smak i aromat to charakterystyczne i wyróżniające cechy Jogurtu Bałkańskiego lekkiego. Obniżona w stosunku do klasycznej wersji 9% Jogurtu zawartość tłuszczu pozwala cieszyć się jego smakiem także miłośnikom Jogurtu Bałkańskiego zwracającym szczególną uwagę na kaloryczność diety.

SKŁADNIKI:

mleko pasteryzowane,

mleko w proszku odłuszczone,

białka mleka,

żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus. 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

wartość energetyczna – 298 kJ/ 71 kcal,

tłuszcz – 3 g,

w tym kwasy nasycone – 2 g, 

węglowodany – 6,5 g,

w tym cukry – 6,5 g,

białko – 4,5 g,

sól – 0,11 g



Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B