Sos Sojowy MAGGI zapewnia potrawom idealną harmonię smaków Zawiera kombinację 5 podstawowych smaków: słodkiego, słonego, kwaśnego, gorzkiego i umami. Doskonale zastępuje sól. Receptura bez dodatku glutaminianu sodu. Idealny do marynowania, doprawiania lub wykończenia smaku gotowej potrawy. Świetnie nadaje się do sosów, dipów, zup, potraw z mięsa, ryb i owoców morza oraz sałatek i warzyw, a nawet jako dodatek do deserów, lodów i ciasteczek. Pasuje do dań różnych kuchni, a także do kuchni polskiej.
SKŁADNIKI:
woda,
cukier,
sos sojowy w proszku 6,5% (soja, pszenica, maltoza),
sól,
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 312 kJ / 73 kcal,
tłuszcz – 0 g,
w tym kwasy nasycone – 0 g,
węglowodany – 16,2 g,
w tym cukry – 14,7 g,
białko – 2,1 g,
sól – 9,5 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770