Wyprodukowana jest z wysokiej jakości dojrzałych na słońcu pomidorów, bez dodatku glutaminianu sodu oraz konserwantów. MAGGI Pulpa pomidorowa może zastąpić tradycyjne puree pomidorowe nadając przygotowanym daniom smak i zapach świeżych pomidorów. Produkt może być wykorzystywany do przygotowania potraw kuchni całego świata takich jak pizza, sosy, tortilla itd.
SKŁADNIKI:
pomidory 58,4%,
pasta pomidorowa 41,4%,
regulator kwasowości (kwas cytrynowy),
substancja wiążąca (chlorek wapnia)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 132 kJ / 31 kcal,
tłuszcz – 0,4 g,
w tym kwasy nasycone – 0,1 g,
węglowodany – 5,1 g,
w tym cukry – 3,9 g,
białko – 1,3 g,
sól – 0,02 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770