Kasia to synonim udanego ciasta. Od lat gości w polskich kuchniach – w foremkach i na patelniach. Wysoka jakość, naturalne składniki i brak konserwantów gwarantują pyszne posiłki każdego dnia.
SKŁADNIKI:
Oleje i tłuszcze roślinne 70% (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy, w zmiennych proporcjach),
woda,
emulgatory (lecytyna (słonecznikowa),
mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych),
sól 0,2,
naturalny aromat,
regulator kwasowości (kwas mlekowy),
witaminy (A,D)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 2590 kJ/ 619 kcal,
tłuszcz – 70 g,
w tym kwasy nasycone – 33 g,
węglowodany – <0,5 g,
w tym cukry – <0,5 g,
białko – 0 g,
sól – 0,2 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770