Kremowa pasta z tofu z koperkiem wyróżnia się delikatnym i pysznym smakiem z nutą świeżego koperku, smakuje idealnie z chrupiącym pieczywem, sprawdza się także jako składnik sosów do sałatek. Teraz, dzięki udoskonalonej recepturze, jest jeszcze bardziej zdrowa, jeszcze smaczniejsza, dostępna w jeszcze większym opakowaniu. Nasze pasty kanapkowe produkujemy z najwyższej jakości naturalnych składników, to produkty 100% roślinne, nie zawierają laktozy.
SKĹADNIKI:
napĂłj sojowy LUNTER (woda, nasiona soi),
23% Tofu LUNTER (nasiona soi, woda),
olej rzepakowy,
olej shea,
woda,
suszone droĹĽdĹĽe,
sĂłl,
0,9% suszony koperek,
skrobia kukurydziana,
sok cytrynowy z soku zagęszczonego,
stabilizator: pektyny
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1123 kJ/ 272 kcal,
tłuszcz – 27 g,
w tym kwasy nasycone – 6 g,
węglowodany – 2,2 g,
w tym cukry – 0,3 g,
błonnik – 1,2 g,
białko – 4,5 g,
sól – 0,90 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770