KIEŁBASA PODSUSZANA MAP
SKŁADNIKI:
Do wyprodukowania 100 g wyrobu zużyto 105 g mięsa wieprzowego. Mięso wieprzowe, sól, ekstrakt pieprzu, aromat (zawiera seler); syrop glukozowy, sacharoza, przyprawy, regulatory kwasowości: E262, E331; przeciwutleniacz: E301; maltodekstryna, glukoza, stabilizator: E451; wzmacniacze smaku: E621, E631, E627; substancja konserwująca: E250.
Osłonka produktu nie jest jadalna.
925kJ/222kcal
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 925kJ/ 222 kcal,
Tłuszcz - 16 g,
w tym kwasy nasycone - 6,5 g,
Węglowodany <0,5 g,
w tym cukry <0,5 g,
Białko - 19 g,
Sól - 1,9 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowy do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Seler
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w temperaturze 0- 6°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770