Znakomity produkt dla kucharzy stawiających na oszczędność czasu oraz wygodę w trakcie gotowania. Idealnej grubości wiórki szybko sie rozpuszczają i równomiernie przypiekają, nie wymagając długiej obróbki termicznej. Podkreślają smak szczególnie dań zapiekanych, jak lasagne, doskonale komponują sie również z pizzą i makaronem.
SKŁADNIKI:
mleko pełne pasteryzowane,
sól,
stabilizator: chlorek wapnia,
podpuszczka mikrobiologiczna,
bakterie fermentacji mlekowej,
szlachetna pleśń Penicillium roqueforti,
substancja przeciwzbrylająca celuloza
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1518 kJ / 366 kcal,
tłuszcz – 31 g,
w tym kwasy nasycone – 21 g,
węglowodany – 1,8 g,
w tym cukry – 0 g,
białko – 20 g,
sól – 2,5 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770