Sery topione w kostce to najstarsza i najpopularniejsza forma sera topionego. Od dziesięcioleci znajduje wiernych nabywców, dostarczając im przyswajalnych form białka, wapnia i fosforu. Staranie dobrane surowce, zastosowany proces pasteryzacji i pakowanie „na gorąco” gwarantują jakość i trwałość produktu. Produkt seropodobny topiony, kostka kremowa.
SKŁADNIKI:
woda,
częściowo utwardzony tłuszcz roślinny w zmiennych proporcjach (rzepakowy, sojowy, kokosowy, słonecznikowy, palmowy),
sery 21%,
białka mleka,
skrobia, mleko w proszku odtłuszczone,
sole emulgujące (E331, E339, E450, E451, E452),
serwatka w proszku (z mleka),
aromat,
substancje zagęszczające (karagen, mączka chleba świętojańskiego),
sól,
barwnik karoteny
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1302 kJ/ 314 kcal,
tłuszcz - 27,0 g,
w tym kwasy nasycone - 16,0 g,
węglowodany - 6,8 g,
w tym cukry - 2,4 g,
błonnik - 0,0 g,
białko - 11,0 g,
sól - 2,0 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770