LA LORRAINE Tort czekoladowy
Produkt głęboko mrożony. Rozmroź i podaj. Produkt przekrojony.
SKŁADNIKI:
mieszanka piekarnicza (cukier, mąka pszenna, kakao w proszku, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stearoilomleczan sodu), substancje spulchniające (difosforan disodowy, wodorowęglan sodu), substancje zagęszczające (karboksymetyloceluloza sodowa, guma guar), aromat, sól),
czekolada (miazga kakaowa, cukier, kakao w proszku, emulgator (lecytyny (z soi)), naturalny aromat waniliowy) (17%),
śmietanka (mleko) (śmietanka (mleko), substancja żelująca (karagen)),
woda,
jaja,
olej rzepakowy,
galaretka do dekoracji (syrop glukozowy, woda, cukier, substancja żelująca (pektyna amidowana), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (kwas sorbowy)), masło (mleko), syrop glukozowy, cukier, mleko półtłuste, czekolada płatki (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyny (z soi)), wanilina) (1,5%),
kakao w proszku (kakao w proszku, regulator kwasowości (węglan potasu)),
żelatyna (wołowa)
Może zawierać: orzechy, migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, łubin.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1651 kJ/ 394 kcal,
tłuszcz – 25 g,
w tym kwasy nasycone – 13 g,
węglowodany – 37 g,
w tym cukry – 18 g,
błonnik – 2,7 g,
białko – 4,6 g,
sól – 0,3 g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA 1 SZTUKA (150 g) :
wartość energetyczna – 2477 kJ/ 591 kcal,
tłuszcz – 38 g,
w tym kwasy nasycone – 19 g,
węglowodany – 55 g,
w tym cukry – 41 g,
błonnik – 4 g,
białko – 6,9 g,
sól – 0,45 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770