Strudel Jabłkowy – produkt głęboko mrożony i przekrojony. Podawać gorąco.
SKŁADNIKI:
jabłko (63%),
mąka PSZENNA,
margaryna (tłuszcz palmowy, olej słonecznikowy, woda, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)),
woda,
bułka tarta (mąka PSZENNA, cukier, cynamon, sól, drożdże),
cukier,
rodzynki,
sól,
cynamon,
aromat,
regulator kwasowości (kwas cytrynowy),
substancja zagęszczająca (pektyny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 720 kJ/ 171 kcal,
tłuszcz – 5 g,
w tym kwasy nasycone – 2,7 g,
węglowodany – 28 g,
w tym cukry – 15 g,
błonnik – 2,1 g,
białko – 2,5 g,
sól – 0,25 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770