LA LOR. MINI MIX DONUTÓW FB 20,5g/112

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
16402
Kod kreskowy
5412632515022

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
op.
Waga
2.3kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Mieszanka mini pączków – produkt głęboko mrożony. Rozmroź i podaj.

SKŁADNIKI:

Pączek z ciemną polewą i kakao (mąka PSZENNA, olej palmowy, woda, cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmowych, palmowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (1%), tłuszcz kakaowy (1%), drożdże, MLEKO w proszku pełne, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, stearoilomleczan sodu, lecytyny (z SOI)), sól, miazga kakaowa (1%), gluten (PSZENNY), olej rzepakowy, substancje spulchniające (difosforan disodowy, wodorowęglan sodu), dekstroza, stabilizator (guma guar), serwatka w proszku (z MLEKA), LAKTOZA, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sok z cytryny, aromat),

 

Pączek z białą polewą i konfetti (mąka PSZENNA, olej palmowy, woda, cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmowych, palmowy, kokosowy), drożdże, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, stearoilomleczan sodu, lecytyny (z SOI)), sól, gluten (PSZENNY), mąka ryżowa, olej rzepakowy, substancje spulchniające (difosforan disodowy, wodorowęglan sodu), dekstroza, tłuszcz kakaowy, barwniki (dwutlenek tytanu, ryboflawiny, kwas karminowy, karoteny, antocyjany, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin), stabilizator (guma guar), serwatka w proszku (z MLEKA), substancja zagęszczająca (tragakanta), LAKTOZA, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sok z cytryny, aromat),

 

Nadziewany pączek różowy (mąka PSZENNA, woda, olej palmowy, cukier, truskawki (7%), syrop glukozowo-fruktozowy, tłuszcze roślinne (z ziaren palmowych, palmowy, kokosowy), skrobia modyfikowana, drożdże, tłuszcz kakaowy, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stearoilomleczan sodu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, lecytyny (z SOI)), sól, MLEKO w proszku pełne, gluten (PSZENNY), dekstroza, substancje spulchniające (difosforan disodowy, wodorowęglan sodu), olej rzepakowy, beetroot extract, aromat, stabilizator (guma guar), barwniki (antocyjany), kwas (kwas cytrynowy), serwatka w proszku (z MLEKA), LAKTOZA, substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja glazurująca (guma arabska), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sok z cytryny),

 

Nadziewany pączek orzechowo-kakaowy (mąka PSZENNA, cukier, olej palmowy, woda, ORZECHY LASKOWE (6%), tłuszcze roślinne (z ziaren palmowych, palmowy, kokosowy), olej rzepakowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (1%), MLEKO w proszku odtłuszczone, LAKTOZA, drożdże, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stearoilomleczan sodu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, lecytyny (z SOI)), sól, gluten (PSZENNY), serwatka w proszku (z MLEKA), substancje spulchniające (difosforan disodowy, wodorowęglan sodu), dekstroza, stabilizator (guma guar), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sok z cytryny).

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

wartość energetyczna – 1813 kJ/ 435 kcal,

tłuszcz – 26 g,

w tym kwasy nasycone – 14 g,          

węglowodany – 44 g,

w tym cukry – 18 g,    

błonnik – 2,3 g,

białko – 5 g,

sól – 1,1 g

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
;
© SolEx B2B