LA LOR. MINI MIX CIASTEK Z NADZIENIAMI 48g/120

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
34706
Kod kreskowy
8590325082710

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
op.
Waga
5.8kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Mix mini ciastek z nadzieniami. 3 rodzaje uformowanych ciast półfrancuskich z nadzieniami: wiśniowym, morelowym i jabłkowym, poddane wstępnemu rozrostowi, produkt głęboko mrożony


Ciastko z nadzieniem wiśniowym:

SKŁADNIKI:

mąka pszenna,

wiśnie (25%),

woda,

olej palmowy,

cukier,

przecier jabłkowy,

olej słonecznikowy,

syrop glukozowy,

skrobia modyfikowana,

jaja,

sól jodowana (sól, jodan potasu),

drożdże,

aromat,

substancja konserwująca (sorbinian potasu),

regulator kwasowości (kwas cytrynowy),

gluten (pszenny),

emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych),

substancja zagęszczająca (guma gellan),

aromaty,

środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)


Mini ciastko z nadzieniem morelowym:

SKŁADNIKI:

mąka pszenna,

morele (21%),

woda,

syrop glukozowy,

olej palmowy,

cukier,

skrobia modyfikowana,

olej słonecznikowy,

jaja,

sól jodowana (sól, jodan potasu),

drożdże,

substancje zagęszczające (guma gellan, guma ksantanowa),

aromat,

kwas (kwas cytrynowy),

substancja konserwująca (sorbinian potasu),

gluten (pszenny),

emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych),

regulator kwasowości (kwas cytrynowy),

aromaty,

środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)


Ciastko z nadzieniem jabłkowym:

SKŁADNIKI:

woda,

mąka pszenna,

cukier,

olej palmowy,

jabłko (4,5%),

jaja,

skrobie modyfikowane,

olej słonecznikowy,

sól jodowana (sól, jodan potasu),

drożdże,

mleko w proszku odtłuszczone,

olej kokosowy,

gluten (pszenny),

emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych),

serwatka w proszku (z mleka),

substancja żelująca (karagen),

substancja zagęszczająca (alginian sodu),

regulator kwasowości (kwas cytrynowy),

aromaty,

barwniki (karmel amoniakalny, karoteny),

środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy),

substancje konserwujące (sorbinian potasu, dwutlenek siarki),

cynamon,

stabilizator (węglany wapnia),

aromat,

ekstrakt kurkumy.
Może zawierać: soja, orzechy, sezam.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

Wartość energetyczna  1182 kJ / 281 kcal;

Tłuszcz  10 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  5,5 g,

Węglowodany  41 g,

w tym cukry  13 g,

Białko  5,5 g,

Błonnik 1,7 g,

Sól  1,1 g


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Rozmrażanie

30 min

22 °C

Wypiek

10 - 12 min

180 - 190 °C


Wypiekać z zaparowaniem


INFORMACJA ALERGENNA

Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, dwutlenek siarki i siarczyny . Może zawierać: soja, orzechy, sezam.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C
Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B